menu

Frivilligt arbejde i børnehjem Nepal

Bliv frivillig i Nepal og støt et barn

Himalayan Foundation Nepal (HFN). ) er en officielt registreret non-govermental organization (NGO, reg nr. 935). som er i samarbejde med Social Welfare Council of Nepal (Reg nr. 24693). Himalayan Foundation Nepal startede i 2005 med at tilbyde hjælp til lokalsamfundets gadebørn og forældreløse i og omkring Kathmandu. Denne hjælp som HFN tilbyder i sit lokalsamfund er bl.a. kost og logi til børn som ikke har dette, samt undervisning til disse. Mange af de børn som HFN hjælper har i deres korte liv oplevet tragiske og traumatiserende oplevelser, grundet tabet af deres forældre. Den største grund til de forældreløses tab af deres forældre skyldes primært den 10 år lange politiske krig i Nepal. Siden vores åbning i 2005 har vi formået at tredoble antallet af forældreløse som modtager vores hjælp, og på sigt håber vi at kunne hjælpe endnu flere.

Over årene har vi udvidet vores hjælp til ligeledes at komme de dårligere sillede kvinder til gode, således at disse har fået en mulighed for få deres egen indkomst, hvorved de kan forsørge sig selv og deres familier. Derudover samarbejder vi med de lokale skoler, hvor det er muligt for frivillige at undervise i engelsk og sundhed, samt rejse opmærksomhed med den mennskehandel som desværre finder sted i verden. Ydermere er vi involveret i opbygningen af lokalsamfundene i Kathmandu, Chitwan og andre områder af Nepal. Denne hjælp som vi og vores frivillige tilbyder til opbygningen af lokalsamfundene er yderest vigtig, idet Nepal er et underudviklet land og derfor har stærkt brug for udviklingsmæssig hjælp i store dele af landet.

Som frivillig hos os får du en enestående chance for at komme bag facaden og opleve det rigtige Nepal, uanset din egen nationalitet. Dette kan bl.a. gøres ved at bo hos en lokal familie imens du hjælper os med at overkomme de udfordringer der er opstået i samfundet grundet ekstrem fattigdom og klasseskel. Enhver frivillig hos os gør en mærkbar forskel og tilgengæld for den store hjælp som du giver gennem dit arbejde som frivilig hos os, er vi klar til at hjæpe dig med at strukturere dit ophold som frivillig hos os, således at du får lov til at hjælpe til i de områder, hvor din interesse og kunnen er størst.

Hvis du er interesseret i at blive frivillig hos os eller støtte vores arbejde gennem donationer er du mere end velkommen til at tage et kig på de forskellige programmer vi har at tilbyde. Desuden er du mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis der skulle være nogen spørgsmål eller hvis du er interesseret i at tilbyde din hjælp (Spørgsmål og anden kontakt bedes ske på engelsk).

Donate

  • Donate to HFN to support it's work in with orphan children and underprivilaged community children

Spread the word!

VISIT OUR CHILDREN


Hjem vores vision Sponsor En EF Child frivillige Muligheder frivillige Story Galleri FAQS Kontakt os
Frivillige programmer i Nepal Organisation kontakt Info Sponsor et barn
Himalayan Foundation Nepal(HFN)
P.O. Box: 8975 EPC 4030,
Dhapasi, Kathmandu
Skype: Skype Me™!
www.volunteerorphanage.org
info@hfn.org.np
himalayanfn@gmail.com
Deltag på HFN Facebook-side

  • Sponsor et lokalsamfund barn at gå i skole
  • barn sponsorering program i Nepal
  • Nyt hjem til børn
  • Doner til HFN at støtte det arbejde med forældreløse børn og underprivilaged community børn

    HFN er en officielt registreret ikke-statslige, ikke-for-profit organisation (NGO) (Govt. Regd nr. 935) i forbindelse med Social Welfare Råd i Nepal (SWC Regd nr. 24693). i 2007.